Voorkom dure oplossingen

Use cases omzetten in gebruiksvriendelijke schermen door HTML & CSS

Bootstrap & Less

Door gebruik te maken van Bootstrap & Less kunnen complexe ontwerpen snel worden omgezet in werkbare HTML schermen welke direct geschikt zijn voor elk device.

Voorkomt dure oplossingen

Direct duidelijkheid naar de klant voorkomt ingrijpende veranderingen in een later stadium. Door in het begin de workflows en functies tastbaar te maken geeft dat een hoop duidelijkheid.

Betrekt de gebruikers

Gebruikers worden in het proces betrokken door de ontwerpen te testen met de gebruikers. Wijzigingen kunnen eenvoudig worden doorgevoerd.

Usecases direct naar werkbare schermen

Use-cases worden uitgewerkt naar werkbare schermen. De schermen kunnen vervolgens worden geïmplementeerd door een back-end developper.

Snel & flexibel

De HTML schermen kunnen na het testen met de gebruiker worden aangepast naar de wens van de gebruiker

Vergroot de gebruiksvriendelijkheid

Door eerst de user interface van een applicatie  te testen wordt de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk verhoogd.

Webblauw - Don't make me think

User Interface Design – Don’t make me think!

Een ontwerp maken zodat de gebruiker eenvoudig en simpel zijn doel kan bereiken. Bedrijven investeren een hoop tijd & geld om een software pakket te realiseren, maar aan het ontwerp wordt weinig aandacht besteed. Het maken van een gebruikersvriendelijk ontwerp vereist een goede kennis van de doelen van de gebruiker. Wie zijn de gebruikers en hoe denkt en werkt de gebruiker? Door eerst de use cases uit te werken in werkbare HTML schermen kan veel tijd worden bespaard.

Voorkom dure oplossingen

Veel te vaak worden use cases direct geheel uitgewerkt naar een software pakket. Een veelvoorkomende probleem is dat er niet goed kan worden getest op gebruiksvriendelijkheid en of de benodigde functies overeen komen met de wil van de klant. Door eerst de use cases uit te werken in een HTML & CSS proptotype kunnen dure fouten worden voorkomen.  Het kost veel tijd om achteraf uitgewerkte software te wijzigen. De HTML/CSS schermen kunnen na de testfase worden geïmplementeerd.

Webblauw heeft goede ervaring in het opzetten van een prototype in HTML & CSS. Wij kunnen snel ontwerpen omzetten naar een test omgeving met behulp van HTML & CSS.

First-Things-First-webblauw