Begin hier met de start van je webshop

Beheer volledig je eigen webwinkel en start met het verkopen van je producten!

Zelf content beheren

Beheer je content door middel van een CMS. Webblauw helpt je graag op weg bij het zetten van de eerste stappen!

Wekelijks rapport aantal bezoekers

Ontvang wekelijks een digitaal rapport met de rapportage van het aantal bezoekers op je website.

Eigen ontwerp

Een webshop kan helemaal naar jouw wens ontworpen en gebouwd worden.

Webblauw denkt mee

Een webshop beginnen is niet zomaar iets. Webblauw heeft ervaring in het starten van een webshop en denkt graag verder met je mee!

Scherpe prijzen

Webblauw is een eenmanszaak en levert website tegen lage prijzen!

Gevonden worden in Google

Stap 1 is gezet. De webshop staat live. Maar wat nu? Hoe vinden gebruikers mij? Gevonden worden is van essentieel belang.

webshop-starten-ede-webblauw-2

Starten met je eigen webshop

Beheer volledig je eigen webwinkel en start met het verkopen van je producten! Bepaal zelf welke producten onder de aandacht gebracht worden van de bezoeker en breidt je webwinkel dagelijks uit met meer producten. Maak nieuwe categorieën en pagina’s, upload foto’s, schrijf teksten en bepaal je prijs.

Webshop verkopen van honing – CMS OpenCart

Voor honing-online heb ik een webshop ontwikkeld. De webshop kan eenvoudig door de eigenaar worden onthouden. Samen hebben we de website stap voor stap opgezet tot een volledig werkende webshop.

webshop-beginnen-ede-ontwikkelen
cursus-website-opzetten-wordpress-ede

Module inschrijven voor een cursus –  CMS WordPress

Maarten is van huis uit een Microbioloog. Zijn doel is om meer inzicht te geven over microbiële resistentie aan de hand van cursussen. Samen met Maarten is een plan van aanpak gemaakt en heb ik een website gemaakt waar gebruikers zich kunnen inschrijven voor een cursus.

Producten shop voor accu’s –  CMS WordPress

Accuhal is een bedrijf in Barneveld en verkoopt regionaal accu’s. Voor Accuhal is een producten website ontwikkeld waarin de verschillende soorten accu’s zichtbaar zijn. De webshop is in de huisstijl van Accuhal ontwikkeld.

webshop-artikelen-ontwikkelen-ede-bedrijf

Beheer van je webwinkel

Je webwinkel kan je volledig zelf onderhouden in een beheers omgeving. Webblauw in Ede heeft ervaring in verschillende open source e-commerce oplossingen. Zo kennen we onder andere OpenCart, Magento, WooCommerce en Prestashop. Ieder e-commerce platform heeft zo ze eigen voor- en nadelen. Samen kijken we welke oplossing het beste bij jou past.

Meer dan alleen het ontwikkelen van een webwinkel

Naast het bouwen van een webwinkel bieden wij ook ondersteuning in zoekmachineoptimalisatie en online marketing. Hoe zorg je er nou voor dat je website goed wordt gevonden in een zoekmachine en waarin ben je te onderscheiden van concurrenten? Kleine wijzigingen kunnen een groot verschil maken in de verkoop van je producten. Een gebruiksvriendelijke webwinkel is vandaag de dag een must.